Merkevaren

Merkevarens historie

 

OXYNERGY PARIS  er selskapet bak både Oxynergy,  eKseption og Fusion, som ble opprettet i 2002 . Altså  mer enn 16 års erfaring innen hudpleie og estetisk medisin. Vi tilbyr omfattende kosmetiske løsninger preget av høy grad av nytekning og med et vesentlig vitenskapelig bidrag.

Fusion Meso ble lansert i 2007 og tilbyr de nyeste innovasjonene med den høyeste kvalitetsstandarden innen estetiske behandlinger og cosmeceuticals. I dag finnes merkevaren i over 65 land.

Fusion tilbyr produkter basert på sikkerhet, resultater og innovasjoner

les mer

Vårt mål er å tilby våre kunder aller høyeste kvalitet og de mest effektive estetiske behandlingene som finnes på markedet. Vi gir maksimal opplæring, kundeservice og teknisk støtte til våre kunder.

Infrastruktur

 

Fusion Meso Norge distribueres av Cosmed Beauty AS. Kvalitet, innovasjon, oppfølging og opplæring er det vi setter aller høyest hos oss. Som bevis på denne strategiske forpliktelsen har vi åpnet et helt nytt kurs og treningssenter i våre lokaler i Lillestrøm.

Selskapet er sertifisert ISO 13485 og ISO9001 kvalitetsstyringssystem for medisinsk utstyr. Våre installasjoner er i samsvar med European Good Manufacturing Practices (GMP) og er autorisert av The competent health authorities.

les mer
Utvikling

 

Kvalitet og sikkerhet
Omfattende erfaring i utvikling av cosmeceuticals rettet mot både medisinske behandlinger, og behandlinger utført av fagutdannede hudterapeuter. Alle selskapets produkter er produsert med høyeste kvalitet, sikkerhetsgaranti og kontrollstandarder, ved bruk av vesentlig høyere konsentrasjoner av klinisk beviste aktive ingredienser,  og eksklusive formler for maksimal effekt uten smerte.

 

Medisinsk utstyr 
-Intradermal medisinsk utstyr.
Utvikling og kommersialisering av intradermale medisinske apparater av klasse III med CE-merking, noe som indikerer at de er i samsvar med EUs standarder for kvalitet, sikkerhet og effekt.

KLINISKE STUDIER

 

Studiegruppe

Fusion Meso har en egen gruppe som utfører kliniske studier for å opprettholde maksimal sikkerhet og maksimale resultater for estetiske behandlinger.

Gruppen for kliniske studier har ansvaret for:

 

  • Utførelse av behandlinger på pasienter.
  • Overvåker resultatene med høyteknologisk optisk system.
  • Demonstrere effektiviteten og sikkerheten til hvert produkt.
  • Arbeider tett med Forskning og Utviklings -avdelingen for åoppdage nye aktive ingredienser og utvikle nye produkter.
SELSKAPET

 

Forbruker
All vår innsats er rettet mot å overgå forventningene til våre kunder. Vi tilbyr et bredt spekter av hudpleie og kroppspleieprodukter som har innovative ingredienser og formler.

Profesjonell
Et bredt spekter av profesjonelle cocktails for å skape tilpassede behandlinger skreddersydd for pasientens behov. Spesifikke protokoller som inkluderer forebyggings- og forberedelsesfasene, utførelse behandlingsstrinnene og til slutt oppfølgings- og vedlikeholdsfasene.

Eksklusive produkter formulert for kosmetiske sykepleiere og fagutdannede hudteraputer som effektivt behandler; aldrende hud, rynker og fine linjer, pigmentering, ujevn hudtone, ujevn hudtekstur, slapp hud, grov hud, gusten hud, cellulitter og lipolyse.

Eksklusivt utstyr for elektroporasjon, meso og fraksjonal meso (microneedling).